Pars FC Örebro

Referat: Fjugesta IF - Pars FC Örebro

Regn o åter Regn!

Ett för dagen kvinnostarkt hemma lag med avbytare såg piggt ut.
Dessa pigga tjejer försvarade sig bra och inväntade forceringen från Pars, ett tydligt bevis på bra försvar är att det dröjde över 30 minuter innan Pars turligt lyckas få in bollen i mål, ( Kan man skylla på den blöt planen o bollen? )
Pars var extremt hungriga och hade det mesta av bollinnehavet. Men att det finns kompetens hos FIF tjejerna visade dom tydligt i försvars arbetet. Pars lyckas även att få in en boll till innan Paus vilan, Då bollen verkligen studsade rätt för Pars så kan man inte lasta någon för målen. Ett lag i medgång har turen med sig.

Den andra halvleken är presic lika jämn som den första, Pars har Boll innehavet även denna halvlek.
FIF sticker upp ett par gånger och lyckas få till lite chanser men det räckte inte till.
0-3 måste klassas som ett riktigt skit mål då bollen tuschar ett försvars ben o ändrar riktning vilket ställer målvakten, det finns liksom inget att göra åt sådana mål, bollen kunde lika gärna studsat åt ett annat håll.

Trots målen bakåt så visar spelarna ett bra humör och fortsätter att kriga, Ett bevis på att moralen är hög.
Man kan nog tro att Pars hade sett fram emot en för deras del målrik match, man såg att det fanns en vis frustation hos spelarena i Pars då dom inte gjorde fler mål, men att det ska vara en enkel resa att åka till Bergavallen visade FIF att det inte är, här får man kämpa om man ska vinna.

Vi + för alla spelarna som gör en otroligt bra match.